نصراله سپهر افزود: دريافت مهر اصالت يونسکو به اين معناست که کيفيت کالاهاي توليد شده در حد جهاني است و اين کالاها قابل استفاده در تمام کشورها هستند.
وي ادامه داد: علاوه بر بکارگيري مواد اوليه مرغوب خلاقيت و نوآوري مهمترين عاملي است که يک اثر هنري را از ساير اثرها متمايز مي کند.
سپهر تصريح کرد: فکر نهفته در يک اثر هنري و نهايتا روحي که هنرمند با ذوق و انديشه خود در آن دميده است، يک اثر هنري را ارزشمند مي کند.
معاون صنايع دستي استان ضمن تشکر از تلاش هاي شبانه روزي هنرمندان اين عرصه گفت: با توجه به اينکه صنايع دستي در اين خطه پيشينه چند هزار ساله دارد، اين مسئله تلاش هاي بيشتري را از سوي هنرمندان اين عرصه مي طلبد و اميدواريم روزي شاهد پر رنگ شدن حضور هنرمندان در اين عرصه باشيم.
سپهر ابراز داشت: متاسفانه صنعتگران کرمانشاهي استقبال زيادي از حضور در نمايشگاه هاي داخلي و خارجي نمي کنند اين در حالي است که اينگونه نمايشگاه ها شرايط ويژه اي را براي عرضه محصولات اين هنرمندان فراهم مي کند.
وي افزود: سالانه 32 نمايشگاه سراسري در 32 استان کشور برپا مي شود که حضور هنرمندان در اين نمايشگاه ها سبب آشنايي آنها با خواسته هاي مشتريان در جهت افزايش کيفيت محصولات توليدي مي شود.
سپهر ادامه داد: انجمن و اتحاديه سازمان صنايع دستي براي حمايت از هنرمندان تشکيل شده است و با توجه به اينکه محصولات صنايع دستي بدون بارکد در خارج از کشور مورد پذيرش قرار نمي گيرند، ضروري است هنرمندان نسبت به بارکد دار کردن اثرهاي خود که به صورت رايگان انجام مي گيرد، اقدام کنند.
وي گفت: با توجه به اطلاع رساني ها در جامعه جهاني امروز مخفي کاري در زمينه صنايع دستي نمي تواند پاسخگو باشد و هنرمندان بايد آثار خود را به ثبت برسانند تا از اين طريق آثار خود رادر اختيار سايرين قرار دهند.
گفتني است؛ در اين مراسم از افرادي که طي سال جاري مهر اصالت يونسکو دريافت کرده اند، تقدير به عمل آمد.
/118
انتهای پیام/